2016. június 22., szerda

MEGNYÍLT A FINDING BATMAN

Drága Olvasók!

Sohasem gondoltam volna, hogy egy blogot huzamosabb ideig vezetni tudok, és lássatok csodát, mégis! És nem csak egyet, én kis telhetetlen hamarosan megnyitom a következő blogomat, ami a Finding Batman címre hallgat (link lejjebb). A szavazás döntetlen lett, de úgy gondoltam, ez annyira a szívemhez nőtt (a történet), hogy kénytelen leszek előbb ezt megnyitni. Tudom-tudom, megint off fejezet, de muszáj lesz. :D Többeteknek június 23-a környékére ígértem, azonban a Finding Batman előbb kész lett, szóval az alábbiakban linkelem az oldalt.



A Red like Roses (romantikus történet) várhatólag július közepén fog nyitni, egyszerre sajnos még nem megy a három blog, de addigra a Tale már a vége felé fog járni, a Finding Batman-be pedig remélhetőleg annyira belejövök, hogy a Red like Roses már meg sem fog kottyanni. :D
Aki még nem hallott a szavazásról, se a történetekről: (kattintson a 'szavazás', illetve az eredmény szavakra)
A szavazás, és az eredménye

Illetve mostantól kezdve Facebookon (nem rajongok a facebookért, de valakivel csak így tudok kapcsolatot tartani) is követhettek és ha minden jól megy a blogoknak is lesz facebook csoportja. Ez viszont még a jövő zenéje, addig is kukkantsatok be a Finding Batman-re!

Kövessetek facebookon: Tiziano Aimée

Ölel,

Tiziano Aimée

1 megjegyzés:

  1. Néztem a kiírást, kattintottam, és nem fogadott "semmi". XD No jó, azért az idézetért megérte felnézni még így, prológus meg más nélkül. Mindig meg tud nevettetni :)
    Meg van az első - ki tudja, hogy tényleg az első-e - feliratkozód, de még csak anonim módban, nehogy elbízd magad ;)

    üdv Zsazsi :3

    VálaszTörlés